Incredibil! Un antrenor a fost suspendat 9 luni, pentru că a vrut să aranjeze un meci!

Incredibil! Un antrenor a fost suspendat 9 luni, pentru că a vrut să aranjeze un meci!

Suspendare record în fotbalul românesc! Fostul antrenor al lui FC Caransebeş, Giovani Pisano, a fost suspendat 9 luni de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a încercat să aranjeze meciul dintre Tărlungeni și echipa sa, încheiat la egalitate, scor 1-1.

În raportul Comisiei de Disciplină apar informații conform cărora în seara de dinaintea acestui meci, tehnicianul ar fi băgat în ședință mai mulți jucători importanți ai echipei, anunţă Mediafax. Pisano le-ar fi cerut acestora că „are nevoie de multe goluri”. Mai mult, antrenorul le-a zis acest lucru și fotbaliştilor din apărare chiar în vestiar, în ziua jocului.

La pauză scorul era doar 1-0 în favoarea gazdelor, rezultat care l-a scos din minţi pe Pisano, care le-a cerut jucătorilor, la vestiare, să mai încaseze două goluri. „Haideți să pierdem cu 3-0. Dacă nu faceți asta, pierdem tot. Dacă sunteți de acord, marți luăm banii și un bonus”, ar fi spus tehnicianul, potrivit Mediafax.

Fotbaliştii nu i-au respectat ordinele, astfel că partida s-a terminat la egalitate, 1-1. După meci, Pisano a plecat în Italia și s-a întors peste o săptămână, înaintea jocului pierdut cu Gaz Metan, scor 0-5.

Deşi a fost chemat de mai multe ori la Comisia de Disciplină, Pisano nu s-a prezentat la niciun termen. Italianul a fost astfel suspendat 9 luni și a primit o amendă de 100.000 de lei. FRF va înştiinţa și FIFA pentru ca această suspendare să fie valabilă în toate federațiile.

7 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca