Înapoi în timp! Seto: „Mama a crezut că am murit când am venit în România” - LOOKPLUS
Înapoi în timp! Seto: „Mama a crezut că am murit când am venit în România”

Înapoi în timp! Seto: „Mama a crezut că am murit când am venit în România”

Takayuki Seto este singurul japonez din Liga I. După mai bine de şapte ani, jucătorul Astrei se simte ca acasă în România, dar a mărturisit că primii ani în „patria lui Dracula” au fost foarte grei.

Cea mai mare problemă cu care s-a confruntat Seto a fost imposibilitatea de a ţine legătura cu cei dragi. „Când am venit în România nu aveam telefon şi vorbeam cu familia doar pe laptop. După un cantonament de două săptămâni în care nu am comunicat cu ei, mama a crezut că am murit. Nu ştia unde sunt şi ce făceam”, a recunoscut Seto cu zâmbetul pe buze.

Seto e născut în Nagoya, un mare centru universitar din Japonia. Fotbalistul a recunoscut că a avut un şoc la primul contact cu România. „Le-am povestit celor din Japonia că aici sunt vaci şi cai pe stradă şi nu m-au crezut. Între timp, mama a şi fost aici în România, la meciul cu Petrolul. A fost primul ei meci pe stadion şi a plâns în timpul partidei. I-a plăcut”, a mărturisit japonezul în exclusivitatea pentru Look TV.

Deşi a recunoscut că îi place mâncarea tradiţională japoneză, Takayuky nu se dă înapoi de la sarmale şi papanaşi. „Am învăţat că aveţi mâncare foarte bună, iar oamenii sunt calzi şi au inima deschisă. De aceea am şi învăţat limba română, dar m-au ajutat şi colegii foarte mult. La sala de mese am învâţat cu se spune la sare şi piper, prima dată”, a mai afirmat Seto la microfonul Look TV.

20 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca