În memoria „Unicului Căpitan”! „Câinii roşii” joacă pentru Cătalin Hîldan şi suporteri - LOOKPLUS
În memoria „Unicului Căpitan”! „Câinii roşii” joacă pentru Cătalin Hîldan şi suporteri

În memoria „Unicului Căpitan”! „Câinii roşii” joacă pentru Cătalin Hîldan şi suporteri

Meciul lui Dinamo cu CS U Craiova este special pentru „câinii roşii”, dar nu prin prisma rivalităţii, ci prin faptul că se împlinesc 14 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, cel mai reprezentativ căpitan al grupării din Ştefan cel Mare.

Actualul căpitan al dinamoviştilor, Valentin Lazăr, vrea să fie un succesor redutabil al celui care a fost „Unicul Căpitan”. Mijlocaşul de 25 de ani s-a documentat despre istoria lui Cătălin Hîldan la Dinamo şi a transmis că va încerca pe cât posibil să-i calce pe urme.

„Încercăm să păstrăm vie memoria lui Cătalin şi să ne documentăm din trecut despre el, cum a fost el pe teren şi ne dorim ca toţi să fim în spiritul lui. Cătălin a fost căpitanul lui Dinamo, rămâne unicul căpitan, a fost un luptător pe teren şi a demonstrat tuturor oamenilor că a fost numărul unu la echipă”, a declarat Vali Lazăr pentru Look TV.

Ca un adevărat căpitan, dinamovistul nu a uitat nici de suporteri, pentru care Dinamo va juca la victorie în duelul cu CS U Craiova.

„Va fi un meci special pentru noi şi vrem să demonstrăm tuturor oamenilor care vin că avem spiritul lui Cătălin Hîldan şi trebuie să câştigam meciul pentru ei. Au mai fost mulţi jucători după Cătălin Hîldan care au purtat banderola, iar acum sunt eu căpitan. Nu este un lucru greu, eu încerc să-mi motivez colegii, să trag echipa după mine la fiecare meci, când intru pe teren, să dau totul, dar mai prind şi eu zile mai puţin bune”, a mai spus Lazăr.

Cătălin Hîldan a jucat la Dinamo pe postul de mijlocaş şi a purtat numărul 11 pe tricou. Născut în anul 1976, fotbalistul s-a stins din viaţă pe data de 5 octombrie 2000, la numai 24 de ani. Este supranumit de fani „Unicul Căpitan”, datorită devotamentului pe care l-a arătat față de culorile clubului. În memoria sa, una dintre peluzele Stadionului Dinamo a primit denumirea de „Peluza Cătălin Hîldan”, iar tricoul cu numărul 11 a fost retras pentru totdeauna.

Partida Dinamo – CS U Craiova este în direct la Look TV, de la ora 21.00.

5 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca