Imagini de coșmar pe Arena Națională. Sânge, capete sparte și copii intoxicați în peluză - LOOKPLUS
Imagini de coșmar pe Arena Națională. Sânge, capete sparte și copii intoxicați în peluză

Imagini de coșmar pe Arena Națională. Sânge, capete sparte și copii intoxicați în peluză

Sursă foto: gsp.ro

Ploaia de scaune din peluză și intervențiile în forță ale jandarmilor nu au rămas fără urmări pe Arena Națională.

Ambulanțele sunt solicitate la maxim în timpul meciului România – Ungaria, după incidentele dintre suporteri. Zeci de persoane s-au ales cu răni serioase, iar unii dintre ei chiar și cu capetele sparte. Jandarmii au intervenit în forță pentru a calma spiritele, dar, din păcate, au avut de suferit și copiii aflați în zonă. Mulți dintre ei s-au intoxicat din cauza gazelor lacrimogene folosite de oamenii de ordine, iar câţiva au ajuns în mașinile de salvare.

Ulterior, o parte a suporterilor alungați de jandarmi au revenit la locurile lor, însă au mai existat și alte incidente. După golul marcat de Raul Rusescu, unii dintre fani și-au continuat răfuielile cu forțele de ordine și cu susținătorii echipelor rivale, în timp ce alții au aruncat cu diverse obiecte în teren.

Cel mai probabil, incidentele de pe Arena Națională nu vor rămâne fără urmări. UEFA a monitorizat atent acest meci și ar putea să adopte sancțiuni dure împotriva FRF. Astfel, există riscul ca forul condus de Răzvan Burleanu să fie amendat, însă nu este exclus ca tricolorii să aibă terenul suspendat la următoarele jocuri.

11 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca