Ilie Năstase, despre Simona Halep: „Va ajunge numărul 1. Nu credeam că va exploda așa” - LOOKPLUS
Ilie Năstase, despre Simona Halep: „Va ajunge numărul 1. Nu credeam că va exploda așa”

Ilie Năstase, despre Simona Halep: „Va ajunge numărul 1. Nu credeam că va exploda așa”

Sursa Foto: sptfm.ro

Ilie Năstase o cunoaște foarte bine pe Simona Halep. De curând a și disputat un meci demonstrativ în compania celei mai bune sportive din România. În opinia legendarului tenismen, Simona poate ajunge numărul 1 WTA.

Ilie Năstase a povestit la Fanatik Show, pe Look TV, care au fost primele rezultate în tenis ale Simonei: „Noi acum vreo 12 ani am avut câteva turnee features, cam 32 pe an. Una care a profitat de acestea a fost Simona Halep. Ea a avut o echipă bună, un antrenor bun. Pe mine m-a deranjat când zicea că n-o poate bate pe Serena Williams. Uite că a bătut-o. Nu am crezut că poate să explodeze așa. A jucat foarte multe turnee, acesta este secretul ei. Tenisul îți dă încredere și urci. Acum toată lumea vrea s-o bată pe ea”.

În opinia mareului Năstase, Halep poate ajunge pe prima treaptă a podiumului WTA. Stilul ei de joc seamănă cu una dintre cele mai mari tenismene din istorie, Chris Evert. „Poate să ajungă numărul 1. Dacă se duce Serena, apoi și Șaparova, că sunt mai în vârstă, îi va fi și mai simplu. Oarecum seamănă cu Chris Evert”, a mai spus Năstase la Fanatik Show, pe Look TV.

12 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca