Ieșenii se plâng de rezultat: ”Am fi meritat mai mult” - LOOKPLUS
Ieșenii se plâng de rezultat: ”Am fi meritat mai mult”

Ieșenii se plâng de rezultat: ”Am fi meritat mai mult”

Jucătorii celor de la CSMS Iași au fost extrem de dezamăgiți de înfrângerea suferită în ”Ștefan cel Mare”, cu Dinamo. Declară la unison că după aspectul jocului ar fi meritat cel puțin un punct.

Primul care s-a plâns de rezultatul meciului, în direct la Look TV, a fost fundașul Ionuț Voicu: ”Am fi meritat mai mult în această seară, dar așa se întâmplă când joci cu echipe mari are României. Ele așteaptă doar o greșeală și te taxează. Un 1-1 era mai bun. Suntem îngrijorați că nu avem nicio victorie, trebuie să batem Chiajna acasă, pentru că în fotbal e greu să-și revii când tot pierzi. Suntem mai agresivi cu Ionuț Chirilă, se vede o schimbare”.

Și Adrian Olah este de părere că Dinamo nu merita victoria.

„Le-am pus chiar probleme celor de la Dinamo şi cred că era mai echitabil un rezultat de egalitate. Sper să câştigăm etapa viitoare cu Chiajna. Meciul de azi ne dă speranţe pentru etapa viitoare. Campionatul e la început şi două-trei victorii te aruncă la mijlocul clasamentului. Nu e chiar plăcut să pierzi etapă de etapă, dar e greu de spus de pe acum”, a declarat acesta.

20 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca