Iarnă în toată regula! S-a amânat FC Brașov – Viitorul (VIDEO) - LOOKPLUS
Iarnă în toată regula! S-a amânat FC Brașov – Viitorul (VIDEO)

Iarnă în toată regula! S-a amânat FC Brașov – Viitorul (VIDEO)

Partida dintre FC Brașov și Viitorul a fost amânată pentru o oră, cel puțin în primă fază, din cauza zăpezii căzute la Brașov. Terenul este plin de zăpadă și există chiar posibilitatea ca meciul să fie amânat pe mâine.

UPDATE

Președintele ardelenilor, Constantin Zotta, a dat lămuriri privind situația. Oficialul spune că instalația de încălzire a fost pornită de ieri, deși pe gazon s-a depus un strat destul de gros de gheață. „Nu ne putem pune cu Dumnezeu. A fost o ploaie de gheaţă, iar terenul a îngheţat. Instalaţia de încălzire funcţionează de ieri şi chiar la această oră, dar nu face faţă. S-a format un strat de gheaţă şi de la ora 8 se lucrează la eliberarea gazonului. Am căzut de acord cu arbitrul partidei şi cu echipa adversă să dăm zăpada deoarte. Regulamentul permite ca în cazul în care terenul este impracticabil să se amâne cu o oră. Sunt peste 100 de suporteri care lucrează intens la dezăpezire şi trebuie să le mulţumim din inimă pentru ce fac”, a declarat Zotta, pentru Look TV.

Meciul care trebuia să înceapă la ora 15.30 a fost reprogramat pentru 16.30. Sub Tâmpa a nins abundent astăzi și organizatorii fac eforturi serioase pentru a îndepărta zăpada de pe gazon, dar premisele sunt destul de sumbre. Instalația de încălzire nu a fost pornită la timp și stratul de zăpadă ajunge la aproximativ 10 centimetri.

 

30 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca