Haz de necaz! „Dorel” la asfaltat în Câmpina (VIDEO) - LOOKPLUS
Haz de necaz! „Dorel” la asfaltat în Câmpina (VIDEO)

Haz de necaz! „Dorel” la asfaltat în Câmpina (VIDEO)

Experiență incredibilă pentru locuitorii unui cartier din municipiul Câmpina. Pietonii și șoferii au fost nevoiți să înoate în beton, după o încercare nereușită a autorităților de a asfalta drumul. Muncitorii s-au apucat de lucru noaptea, pe ploaie, iar ce a ieșit este demn de cascadorii râsului.

De aproape o lună de zile locuitorii cartierului Câmpinița se roagă de autorități să le repare șoseaua. Drumul era acoperit de mizeria cauzată de lucrările de canalizare, după ce şanţurile au fost astupate superficial cu pământ şi pietriş. În urma numeroaselor sesizări, autoritățile au decis să ia măsuri. Au trimis muncitorii să asfalteze de urgență, chiar dacă afară ploua cu găleata. În plus, drumul nu a fost marcat în nici un fel, așa că șoferii s-au văzut prinși ca în capcană.

Abia după ce mai multe mașini au rămas împotmolite în asfaltul moale, polițiștii au intervenit, au semnalizat corespunzător zona și au deviat traficul pe alte străzi, cu mai puține probleme. Situația nu îi încălzește însă cu nimic pe riverani.

Până acum câmpinenii au reușit să obțină un singur răspuns de la primărie: administrația locală caută soluții pentru reabilitarea străzii.

11 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca