Halep a uimit lumea tenisului cu un gest fără precedent! Despre ce e vorba - LOOKPLUS
Halep a uimit lumea tenisului cu un gest fără precedent! Despre ce e vorba

Halep a uimit lumea tenisului cu un gest fără precedent! Despre ce e vorba

Președintele WTA, Stacey Allaster, a dezvăluit că Simona Halep a impresionat-o cu un gest unic.

Aceasta a povestit o întâmplare care a avut loc după turneul de la Sofia, competiție pe care Simona a și câștigat-o în 2013. Stacey Allaster a rememorat totul cu ocazia Turneului Campioanelor, unde spune că i-a ținut pumnii strânși româncei.

„A fost ceva uriaș s-o urmărim pe Simona Halep la Turneul Campioanelor, dar eu am să vă spun acum ceva care o să vă șocheze. Anul trecut am fost la Sofia cu ea și am urmărit un meci pe care l-a disputat. Când am ajuns la hotel am primit un e-mail de la ea. Îmi mulțumea că am rămas s-o urmăresc la acel meci. Niciodată n-am pățit așa ceva, ca o sportivă să-mi mulțumească pentru că am rămas s-o urmăresc. Această femeie este incredibilă atât pe teren, cât și în afara terenului”, a afirmat Allaster, potrivit ziare.com.

Tot cu această ocazie, șefa WTA a mărturisit că s-a atașat de Simona Halep. Mai mult, Stacey Allaster recunoaște că este fericită atunci când sportiva originară din Constanța reușește victorii importante. „Sunt așa de fericită pentru rezultatele pe care le are! Anul trecut, la Sofia, ne-a spus că vrea să ajungă la Turneul Campioanelor, la turneul adevarat. Și iată ce-a făcut!”, a încheiat Allaster.

28 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca