Hagi nu l-a surprins pe Dan Petrescu: „Am studiat atent jocul lor”. „Bursucul” a comentat ultimul transfer al CFR-ului

Hagi nu l-a surprins pe Dan Petrescu: „Am studiat atent jocul lor”. „Bursucul” a comentat ultimul transfer al CFR-ului

Dan Petrescu e un antrenor fericit. CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în fața Viitorului, la capătul unui joc consistent al trupei din Gruia.

„Nicăieri nu am reuşit ca antrenor să câştig primul meci acasă. Viitorul e o echipă mai bună decât cea de anul trecut, nu au pierdut niciun jucător, dar atitudinea fotbaliştilor mei a fost foarte bună. Am analizat atent jocul lui Hagi în ultimele zile şi am ştiut la ce să mă aştept”, a declarat Petrescu la Look TV.

Tehnicianul CFR-ului nu crede că arbitrajul a influențat scorul final. „Vera mi-a spus că a dat cu capul, dar avea şi mâna acolo. În opinia mea, arbitrajul nu a influenţat rezultatul şi nu ţin minte vreo ocazie a Viitorului. E o victorie meritată, nu mă aşteptam ca băieţii să fie atât de buni azi. Culio a jucat excelent, nu se vede că nu are nici două săptămâni de pregătire”, a mărturisit Dan Petrescu.

„Bursucul” se felicită că a reușit să-l aducă la Cluj și pe Ibrahima Balde. „Aş vrea să le mulţumesc celor din conducere pentru că l-au adus pe Balde. M-am bătut foarte mult pentru el, e foarte bine să-l ai în echipă, chiar dacă nu va fi disponibil în prima lună. E un jucător care poate face diferenţa în campionatul nostru”, a precizat Petrescu.

22 iulie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca