Hagi îi cere lui Gigi Becali să facă pace cu Armata! „Să negocieze, să nu distrugă ce e mai bun în România”

Hagi îi cere lui Gigi Becali să facă pace cu Armata! „Să negocieze, să nu distrugă ce e mai bun în România”

Gheorghe Hagi speră ca Gigi Becali să se înțeleagă în cele din urmă cu cei de la CSA.

„Regele” e dezamăgit de situația în care se află în acest moment Steaua, dar toată atenția fostului mare jucător e concentrată spre play-off, acolo unde Viitorul are șansa de a câștiga un titlu istoric.

„Dacă se poate, Gigi să negocieze cu cei de la Armată, să intre lucrurile în normal. S-a rupt inima unei echipe puternice, inima unui brand. În România cel mai ușor e să distrugem, nu să construim. Trebuie găsită o soluție cu oameni ce au minte. Să nu distrugem tot ce e mai bun în România”, a punctat Hagi.

Totodată, patronul antrenor al Viitorului a mărturisit că are așteptări mari de la echipa sa, după ce puștii teribili de pe Malul Mării au demolat-o pe Poli Timișoara, scor 5-0.

„Această echipă are un merit important, suntem pe locul 1, eram destinați să fim pe primul loc. Am făcut o muncă extraordinară, chiar și la Giurgiu puteam face mai mult. Totuși, să nu uităm că Astra e Astra, o echipă puternică. Noi trebuie să jucăm fotbal, eu trebuie să aduc toți jucătorii la un nivel optim. În play-off urmează meciurile mari, cu echipele mari, să vedem atunci”, a concluzionat „Regele”.

25 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca