Hagi e dur cu fotbalul românesc: „Să fim fericiți că avem echipe în Europa” - LOOKPLUS
Hagi e dur cu fotbalul românesc: „Să fim fericiți că avem echipe în Europa”

Hagi e dur cu fotbalul românesc: „Să fim fericiți că avem echipe în Europa”

Gheorghe Hagi consideră că performanțele reușite de echipele românești în cupele europene trebuie apreciate, având în vedere situația fotbalului autohton.

„Noi trebuie să fim fericiți că avem echipe în Europa. La cum e susținut sportul în România, eu zic că trebuie să fim fericiți să suntem acolo și că lucrurile merg bine, avem echipe bune care ne reprezintă în Europa, câștigă cu 6-0 și trebuie să fim fericiți. Pierd la Dinamo Kiev sau cu Astra cu Salzburg, dar ei au academii, investesc foarte mult, sportul la ei e susținut așa cum trebuie”, a declarat Gică Hagi.

„Regele”, care o experiență vastă în ceea ce privește formarea și promovarea tinerilor jucători, consideră că mediul din România nu este unul propice creșterii acestora.

„Copiii au nevoie de un mediu bun, sănătos, de liniște, care să le dea încredere și curaj, dar deocamdată la noi lucrurile acestea lipsesc. Nu suntem organizați bine, nu avem un mediu în care să se dezvolte așa cum trebuie. Trebuie să le mulțumim Stelei și Astrei pentru ceea ce fac. Să vorbim în termeni pozitivi despre echipele noastre, chiar dacă le criticăm punctual, pe anumite momente ale jocului”, a mai spus finanțatorul Viitorului.

5 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca