Hagi, dezvăluiri inedite despre Gigi Becali și Costel Gâlcă! - LOOKPLUS
Hagi, dezvăluiri inedite despre Gigi Becali și Costel Gâlcă!

Hagi, dezvăluiri inedite despre Gigi Becali și Costel Gâlcă!

Invitat la Fanatik Show, emisiune difuzată de Look TV, Gheorghe Hagi a făcut dezvăluiri interesante despre fotbalistul Gâlcă. „Regele” a oferit detalii inedite și despre finul său, Gigi Becali, aflat în închisoare.

„La echipa naţională ştia care îi este locul, dar nu puteai să te bagi peste el, fiindcă te ţinea la distanţă, impunea respect! El are o personalitate foarte puternică, nu este orgolios. Ca fotbalist nu a fost deloc moale, dimpotrivă, juca foarte tare, dar curat! La Steaua trebuie să adapteze stilul spaniol, al cărui adept este, cu jucătorii români pe care-i are. Mai are de lucrat la un anumit aspect, fiindcă vrea ca toţi să atace şi să facă şi faza de apărare foarte bine. Pentru binele echipei a făcut ceva mixt. A făcut şi concesii, că altfel nu reuşea. Într-un an, doi, el îşi va impune stilul la Steaua”, a declarat Gică Hagi la Fanatik Show.

Hagi susține că patronul Stelei s-a schimbat mult de când se află la închisoare. „Gigi este mai echilibrat, înţelege mai bine fotbalul! Acum ştie ce vrea. Consider că s-a schimbat mult în închisoare. Vorbim şi mi-am dat seama că are ideile clare, cred că a ajuns la maturitatea necesară pentru un conducător de club. Caută jucători buni, talentaţi, îi vede mai bine. El ştie tot ce se întâmplă la Steaua, toată strategia”, a precizat Hagi.

10 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca