Hagi a făcut show la finalul meciului cu Pandurii! Declaraţii incendiare ale „Regelui”

Hagi a făcut show la finalul meciului cu Pandurii! Declaraţii incendiare ale „Regelui”

Gică Hagi a răbufnit la finalul partidei cu Pandurii Târgu Jiu. „Regele” s-a arătat nemulţumit de arbitraj şi nu a ezitat să trimită săgeţi către Steaua, echipă cu care se va duela în runda următoare.

„Merităm să fim în play–off. Am arătat că suntem la înălțime. Normal că mai facem și greșeli. La câte ocazii am avut, trebuia să facem mai mult. Eu zic că suntem buni, avem valoarea noastră. N-ai văzut? La fel, ce să comentez? Dați fazele și o să vedeți că arbitrii sunt contra noastră de când suntem sus. N-a fost penalty la Nicoliță, la Constanța? Mă las de fotbal dacă nu! Și azi, penalty! N-a fost? Trebuie să ai tăria să recunoști! Punct! Noi nu suntem Barcelona, cu buget de transferuri. Noi nu cumpărăm, noi producem jucători! Suntem o echipă tânără, dar competitivă. Creştem în fiecare zi”, a declarat Hagi la Look TV.

„Regele” a vorbit şi despre meciul cu Steaua, din etapa viitoare. „De ce să ne temem de Steaua? Ce, jucăm cu Barcelona? Poate o batem, poate nu. Eu nu mă gândesc la titlu. Presiunea e pe Steaua, Dinamo. Că o să facem o surpriză, minune”, a punctat managerul Viitorului.

Hagi a oferit şi declaraţia serii. Întrebat de jurnalişti dacă l-a iertat pe Pecanha, fostul mare fotbalist român a răspuns ironic: „Dar, ce, eu sunt preot să-l iert?”. 🙂

12 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca