Hadnagy, erou la Piatra Neamţ. A marcat golul victoriei pentru FC Botoşani - LOOKPLUS
Hadnagy, erou la Piatra Neamţ. A marcat golul victoriei pentru FC Botoşani

Hadnagy, erou la Piatra Neamţ. A marcat golul victoriei pentru FC Botoşani

FC Botoşani a „furat” victoria din derby-ul Moldovei cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Hadnagy a înscris unicul gol al meciului după doar 80 de secunde, iar FC Botoşani a ajuns la cota 17 puncte.

Doar 80 de secunde s-a păstrat egalitatea la Piatra Neamţ. Nici nu s-au dezmeticit elevii lui Florin Marin, că FC Botoşani a reuşit să deschidă scorul. Martinus a încercat o execuţie de Play Station, mingea a izbit bara violent, iar din ricoşeu, Hadnagy a îndeplinit o simplă formalitate. Pe fondul apatiei gazdelor, Martinus a ieşit la rampă, dar nicio incursiune reuşită de olandez nu s-a mai materializat.

Debutul reprizei secunde a aparţinut tot oaspeţilor. Împotriva cursului jocului, Ceahlăul a fost aproape de egalare. Cârjan a reluat cu capul din apropiere o lovitură liberă executată de Popadiuc, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă. Gazdele au mai ratat o ocazie în finalul meciului. Dumitraş a reluat cu capul, dar Curileac a intervenit salvator, iar disputa s-a încheiat fără alte ocazii.

„Mă bucur că am marcat golul victoriei, dar cele mai importante sunt punctele. A fost un meci greu, duelurile dintre noi și ei au fost mereu echilibrate, anul trecut ne-am împărțit victoriile. Ne-au motivat și zilele libere promise de Leo Grozavu”, a declarat autorul golului, Attila Hadnagy, la Look TV.

4 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca