Guima visează la naționala Portugaliei: ”Santos n-a auzit de mine, dar voi schimba asta” - LOOKPLUS
Guima visează la naționala Portugaliei: ”Santos n-a auzit de mine, dar voi schimba asta”

Guima visează la naționala Portugaliei: ”Santos n-a auzit de mine, dar voi schimba asta”

Portughezul Bruno Guima are un sezon excelent la CFR Cluj, iar ultimele sale prestații i-au dat curaj și l-au determinat să-și fixeze un obiectiv personal ambițios.

Sosit la CFR Cluj în vară, după ce evoluase în liga secundă portugheză, la Oliveirense, Guima s-a acomodat rapid în Gruia și a devenit unul dintre jucătorii apreciați de Vasile Miriuță, dar și de suporteri. Încurajat de ultimele sale reușite, lusitanul visează acum departe.

“Faptul că joc şi marchez goluri la Cluj arată că există multă calitate şi în ligile inferioare din Portugalia. Voi continua să muncesc pentru ca într-o zi să merit o şansă la echipa naţională. Sunt convins că Fernando Santos n-a auzit niciodată vorbindu-se despre Guima, dar mă străduiesc să schimb asta”, a declarat Guima pentru O Jogo.

”Obiectivul minim e să mergem în Europa League”

Pe numele său întreg Bruno Guimarães Pinho Azevedo, portughezul se felicită acum pentru alegerea făcută în vară, când a semnat cu fosta campioană a României. Guima nu l-a uitat nici pe Vasile Miriuță, pentru care are numai cuvinte de laudă.
Fotbalistul lusitan a vorbit şi despre atmosfera din vestiarul formaţiei din Gruia: ”Antrenorul nu vorbeşte mult, dar mă felicită mereu, în special pentru atitudine. Când dai totul, nu ţi se poate cere mai mult”. Însă nu doar Miriuță l-a surprins plăcut, ci și atmosfera de la club și faptul că, spune el, portughezii sunt apreciași la Cluj.

“Portughezii sunt foarte respectaţi aici, chiar şi maseurii de la echipă vorbesc unele lucruri în limba portugheză”, a punctat Guima, care a dezvăluit care este obiectivul CFR-ului. ”Obiectivul iniţial a fost să luptăm pentru evitarea retrogradării. Când am ajuns la Cluj am fost surprins să aud asta, dar apoi am realizat că acest club are probleme financiare. Acum, obiectivul minim e să prindem un loc de cupă europeană”, a încheiat Guima.

22 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca