Guardiola, distrus de un fost jucător al lui Bayern: „E total lipsit de respect. Nu a vrut să ies golgheter” - LOOKPLUS
Guardiola, distrus de un fost jucător al lui Bayern: „E total lipsit de respect. Nu a vrut să ies golgheter”

Guardiola, distrus de un fost jucător al lui Bayern: „E total lipsit de respect. Nu a vrut să ies golgheter”

Antrenorul lui Bayern Munchen, Pep Guardiola, a fost criticat dur de Mario Mandzukic, deoarece a fost îndepărtat de tehnicianul catalan de la formația batavă. Atacantul a spus că antrenorul este lipsit de respect.

Deși se simte excelent la noua sa echipă, Atletico Madrid, Mario Mandzukic nu a uitat de fostul său antrenor, Pep Guardiola. Felul în care a părăsit campioana Germaniei nu este tocmai pe placul jucătorului, care a fost unul dintre cei mai prolifici ai bavarezilor în cei doi ani petrecuți pe Allianz Arena.

„Guardiola m-a dezamăgit, pentru că a fost lipsit de respect față de mine. Era de două ori mai bine cu Jupp Heynckes. Ar fi trebuit să-l invit la o cafea? Așa ceva nu se va întâmpla niciodată. În cariera mea, nu trebuie să plac pe toată lumea, dar dacă simt o energie negativă din partea unei persoane, o evit. Nu meritam să fiu tratat așa, după ce am făcut pentru Bayern în doi ani. Am simțit că totul se va schimba pentru mine imediat ce a preluat el echipa. M-am chinuit să mă adaptez la el, dar e nevoie de doi oameni pentru așa ceva. Nu aveam niciun viitor, deci am decis să plec. Nu m-a folosit în finala Cupei, pentru că nu a vrut să ies golgheter”, s-a confesat croatul într-un interviu pentru Sportske Novosti.

29 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca