Grigoraş a tunat după umilința de la Iași: „Am fost penibili! Ne băteau şi în şapte” - LOOKPLUS
Grigoraş a tunat după umilința de la Iași: „Am fost penibili! Ne băteau şi în şapte”

Grigoraş a tunat după umilința de la Iași: „Am fost penibili! Ne băteau şi în şapte”

Petre Grigoraş a răbufnit la finalul înfrângerii categorice suferită de echipa sa la Iași. A fost supărat pe toți jucătorii, dar și pe el. Tehnicianul Pandurilor a mărturisit că scaunul său e în pericol.

„Înfrângerea nu este greu de explicat. Am fost părtaş la o umilinţă şi cred că eu am principala vină. Nu m-am aşteptat la un joc aşa slab. Cred că CSMS Iaşi ne bătea şi în şapte oameni, dacă mai aveau doi sau trei eliminaţi”, a tunat Petre Grigoraş, la Look TV.

Tehnicianul gorjenilor şi-a acuzat dur elevii pentru atitudinea cu care au tratat disputa cu o contracandidată la retrogradare. „Este greu de explicat atitudinea jucătorilor şi modul în care au intrat în teren. Acest meci nu a fost unul de fotbal. Pe teren a fost o echipă care a jucat şi nişte băieţi care nu meritau să poarte aceste tricouri. Îmi cer scuze gorjenilor care s-au uitat la meci. Am fost penibili. Am uitat fotbalul de la o zi la alta”, a mai spus Grigoraş.

Pandurii Târgu Jiu este prima echipă deasupra „zonei minate”, iar ultimele rezultate ale echipei l-au pus pe gânduri pe Grigoraş. „Este normal să îmi simt postul în pericol. Numărul de puncte este redus faţă de aşteptări şi e normal ca orice conducător să se gândească şi la alte variante. Sunt convins că toată lumea este supărată pe evoluţie. Suntem într-o stare deplorabilă după acest meci şi trebuie să ieşim din ea”, şi-a încheiat discursul tehnicianul gorjenilor.

28 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca