Goluri magnifice în etapa a 12-a. Topul celor mai frumoase reuşite (VIDEO) - LOOKPLUS
Goluri magnifice în etapa a 12-a. Topul celor mai frumoase reuşite (VIDEO)

Goluri magnifice în etapa a 12-a. Topul celor mai frumoase reuşite (VIDEO)

Etapa a 12-a a Ligii I a avut toate ingredientele unui spectacol desăvârşit: execuţii fabuloase, pase geniale, ratări incredibile, dar şi goluri magnifice. 26 de reuşite s-au consemnat în weekend! Toate au putut fi văzute doar pe Look TV şi Look PLUS!

1. Cel mai frumos gol al etapei i-a aparţinut lui Mitriță. Fotbalistul Viitorului a avut o execuţie fantastică în meciul contra Universităţii Cluj. Mitriţă a catapultat mingea direct la vinclu, din afara careului!

2. La mare concurenţă cu reuşita lui Mitriță se află şi golul înscris de Mihai Roman. Atacantul Pandurilor a țâşnit spre poarta adversă de la mijlocul terenului, a driblat doi dinamovişti şi a tras cu sete din interiorul careului, fără speranţe pentru Marc. Şi prima reuşită a lui Roman a fost la fel de spectaculoasă: a dejucat ieşirea greşită la offside a gazdelor, a driblat portarul şi a trimis în plasă pentru 1-1.

3. Un gol frumos l-a bifat şi Pablo Ceppelini. Uruguayanul a trimis cu efect, din interiorul careului, execuţie care i-a lăsat cu gura căscată pe fanii prezenţi pe Cluj Arena.

4. Un gol de poveste a marcat şi Dan Roman. Atacantul a trimis un lob din preajma careului de 16 metri, peste Hotoboc!

5. În top mai figurează şi reușita lui Vătăjelu. Jucătorul Craiovei a înscris un gol fenomenal: a rupt plasa porţii cu un şut-bombă, de la peste 25 de metri!

6. Topul este închis de Axente, care a îngenuncheat Steaua cu un gol superb. Atacantul a primit o pasă direct de la Stăncioiu şi l-a executat cu sânge rece pe Arlauskis, cu un șut la colţul lung.

28 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca