Goluri fantastice! Top 5 – etapa a 11-a. Tu pe care le-ai alege? (VIDEO) - LOOKPLUS
Goluri fantastice! Top 5 – etapa a 11-a. Tu pe care le-ai alege? (VIDEO)

Goluri fantastice! Top 5 – etapa a 11-a. Tu pe care le-ai alege? (VIDEO)

Runda a 11-a din Liga I a fost una deosebită, cel puțin din punctul de vedere al frumuseții golurilor. Execuții de senzație de la distanță, acțiuni individuale și şuturi din voleu, toate au fost în direct pe Look TV și Look PLUS.

1. Golul etapei l-a reușit Quenten Martinus. Fotbalistul lui FC Botoșani a executat cu o precizie fantastică o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, aproape de vinclu, care nu i-a dat nicio șansă portarului ieșean Caparco.

2. La concurență mare cu reușita olandezului de la Botoșani este golul „petrolistului” Toto Tamuz. O acțiune individuală de toată frumusețea, în urma unei recuperări la centrul terenului. Israelianul a primit în colțul careului mare, a driblat doi adversari și a șutat la vinclu, reușind un gol de mare atacant.

3. Fotbalistul Universității Cluj, Dan Bucșa, a marcat un gol superb în meciul din Ghencea, cu Steaua. După o degajare greșită a lui Latovlevici, balonul a ajuns la mijlocașul ardelenilor, care a lovit mingea fără preluare și aceasta a poposit în colțul lung al porții lui Arlauskis, căruia nu i-a rămas decât să admire reușita.

4. Stelistul Paul Papp a deschis scorul în partida cu „U” Cluj, cu o execuție de efect. Fundașul a prins o foarfecă pe care ar fi invidios orice atacant care înscrie cu regularitate. Chiar dacă faza s-a petrecut la doar șase metri de linia porții, un asemenea gol este destul de rar pe stadioanele din România.

5. Claudiu Keșeru a marcat și în această rundă și s-a detașat în fruntea clasamentului golgheterilor. Meritul cel mai mare este, însă, al lui Lucian Sânmărtean, care a executat superb o lovitură liberă, mingea a sărit din încheietura barelor la atacantul Stelei, iar acesta a îndeplinit o simplă formalitate, punând latul.

21 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca