Golubovic a renăscut odată cu revenirea la Iași. De ce nu s-a impus la Steaua

Golubovic a renăscut odată cu revenirea la Iași. De ce nu s-a impus la Steaua

Bojan Golubovic a renăscut odată cu revenirea la CSM Poli Iași. Atacantul a înscris două goluri în ultimele două etape și promite că e doar începutul.

Eugen Neagoe a explicat de ce Golubovic nu a reușit să se impună la Steaua. Tehnicianul ieșenilor e convins că bosniacul va marca goluri pe bandă rulantă în tricoul echipei sale.

„Mă bucur că Golobovic a reușit să marcheze în ultimele meciuri pentru Iași, dar vă spun sincer că nu mă interesează cum a lucrat cu el Reghe la Steaua și de ce nu marcat pentru ei niciun gol în campionat. Eu vă pot spune doar cum lucrez eu cu acest fotbalist. După ce a venit de la Steaua am cunoscut un Golubovic foarte afectat după perioada petrecută la această echipă. A trebuit să am cu el foarte multe discuții și mă bucur că a înțeles că în liniște poate să își revină. I-am explicat că la noi nu este niciun fel de presiune pe el. Mi-a spus doar că se va pregăti foarte bine, deoarece îi este dor să marcheze, iar, după câte vedeți, a început să înscrie”, a declarat Neagoe pentru Fanatik.

12 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca