Golgheterul Ucrainei, Eric Bicfalvi: „Dinamo Kiev e favorită” - LOOKPLUS
Golgheterul Ucrainei, Eric Bicfalvi: „Dinamo Kiev e favorită”

Golgheterul Ucrainei, Eric Bicfalvi: „Dinamo Kiev e favorită”

Românul Eric Bicfalvi trece prin cea mai bună perioadă din cariera sa la echipa ucraineană Volyn Luțk. Este golgheterul la zi al Ucrainei, cu 9 goluri, la fel ca Iarmolenko de la Dinamo Kiev. În opinia fostului stelist, Dinamo Kiev este favorită în meciul cu Steaua.

„Sunt echipa cea mai puternică în acest sezon. Iarmolenko, Mbokani sau Lens sunt jucători foarte buni. Au probleme pe flancuri, în apărare. Acum este echipa cea mai puternică a Ucrainei, nu degeaba este pe primul loc. Nu știu dacă e peste Șahtior, dar în acest moment este mai în formă”, a spus Eric Bicfalvi la Fanatik Show, pe Look TV.

Bicfalvi spune că echipa din capitala Ucrainei va veni extrem de montată la București și ia meciul foarte în serios, chiar dacă deja este calificată în șaisprezecimile de finală ale Europa League.

„Ei au cheltuit 10, 15 milioane de euro pe câte un fotbalist. Eu cred că Dinamo Kiev este favorită, dar cu suporterii acasă și motivația Stelei, șanse sunt. Ei tratează meciul foarte serios, sunt calificați, nu au presiune, iar acest lucru îi avantajează. Vor sta la cutie și o să joace pe contraatac”, a mai declarat fostul stelist.

10 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca