Goian o vede pe Grecia favorită: "Elenii pornesc cu prima șansă". Ce spune despre plecarea lui Pițurcă - LOOKPLUS
Goian o vede pe Grecia favorită: „Elenii pornesc cu prima șansă”. Ce spune despre plecarea lui Pițurcă

Goian o vede pe Grecia favorită: „Elenii pornesc cu prima șansă”. Ce spune despre plecarea lui Pițurcă

Dorin Goian speră ca tricolorii să debuteze cu dreptul în campania de calificare la EURO 2016. Fundașul admite însă că reprezentativa Greciei are prima șansă în disputa cu România, partidă programată duminică, la Atena.

„Mă bucură orice convocare, vin cu plăcere la naţională. Este primul meci de calificare, este important pentru noi, dar și pentru ei, cu toţii vrem să pornim bine. Nu sunt adeptul revanşelor, când a trebuit ei ne-au bătut. Și acum pornesc cu prima şansă. E un avantaj că nu vor fi suporteri la meci”, a declarat Goian.

Fotbalistul de 33 de ani a comentat și posibila plecare a lui Victor Pițurcă la arabii de la Al Ittihad. „Am văzut ceva prin presă, personal nu cred că pleacă, a început aici o muncă, dar o să îl întreb la Mogoşoaia”, a susținut apărătorul central.

Goian a avut și un mesaj de susținere pentru foștii săi colegi de la Steaua, care au ratat calificarea în grupele Champions League, în detrimentul bulgarilor de la Ludogorets. „Moţi şi-a făcut datoria cu brio, a apărat bine. Păcat pentru Steaua, nu e ok să primeşti gol în minutul 90. Trebuie să țină capul sus și să meargă mai departe. Vor juca în Europa League, sigur vor face o figură frumoasă. Steaua e mai puternică acum cu întoarcerea lui Rusescu și Bourceanu. Anii mei la Steaua au trecut”, a punctat Goian.

52 de apariții și 5 goluri a bifat Dorin Goian în tricoul României.

2 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca