Gigi Becali a răbufnit! I-a amenințat pe steliști! Ce ultimatum le-a dat jucătorilor lui Reghe

Gigi Becali a răbufnit! I-a amenințat pe steliști! Ce ultimatum le-a dat jucătorilor lui Reghe

Steaua e lider în Liga 1, dar Gigi Becali nu e impresionat de jocul echipei. Finanțatorul „roș-albaștrilor” i-a criticat dur pe fotbaliști, după prestațiile slabe din ultima perioadă.

„M-am întrebat și mă întreb ce se întâmplă, dar nu mi-a dat nimeni niciun răspuns. I-am zis lui MeMe să-i întrebe pe cei mai mari specialiști din lumea asta. Răspunsul mi l-a dat Reghecampf, a fost cel mai inteligent lucru pe care l-am auzit. La fotbal nu se poate câștiga din talent, ăsta e răspunsul. La fotbal nu se câștigă cu talent, se câștigă cu sacrificiu, cu luptă! De acum încolo o să vedem cum e cu talentul și cum e cu sacrificiul. Nu se câștigă din călcâie, cum a zis și Reghe. Cine face sacrificiu, joacă la Steaua. Banii eu îi dau, că trebuie să-i dau. Dar cine nu face ce trebuie, va sta pe bancă!”, a declarat Gigi Becali, la Sport.ro.

Latifundiarul a măturat pe jos cu Tănase, jucător care încă nu a confirmat în tricoul Stelei. „Toată echipa m-a supărat, Momcilovic. îşi dă viaţa, lui Popa n-ai ce să-i spui. Şi Enache îşi dă viaţa, face sacrificiu, n-am ce să îi spun şi nici lui Tamaş. În rest, Tănase, De Amorim, Boldrin. Ultimii doi au o scuză că nu sunt antrenaţi, am înţeles că le tremura picioarele şi au zis că ei n-au făcut niciodată în viaţa lor astfel de antrenamente, îi aştept până în primăvară. Păi, Tănase unde se crede? Se distrează, nu e la fotbal în sală, parcă dansează. Dacă tu la Viitorul jucai şi la mine nu joci, tu vrei ceartă!”, a răbufnit Becali.

„De Moke am fost aşa de entuziasmat, l-am pus la mijloc, l-am pus central. Vreau mai multă dăruire. La fel a fost şi cu Achim, pe el nu-l mai văd, el doarme pe teren. Joacă, mă, fotbal, vreau să alergi 12 km. Moke e tehnic, dar nu recuperează. În primăvară o să vedeţi, Reghe i-a rulat în toate felurile. Dar văd că Muniru recuperează, păi, stai tată, că jucăm cu Muniru. Mi-a spus şi Reghe, că o să jucăm şi cu el, e agresiv, se dăruieşte. De Jakolis îmi place, nu pot să spun nimic”, a subliniat finanțatorul Stelei.

27 septembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca