Gigi a tranșat disputa cu Reghe: „M-a sunat să își ceară scuze”

Gigi a tranșat disputa cu Reghe: „M-a sunat să își ceară scuze”

Gigi Becali și-a turnat cenușă-n cap după ce a dezvăluit primul 11 al Stelei pe care Laurențiu Reghecampf urma să-l folosească în meciul cu CS U Craiova.

Tehnicianul vicecampioanei a dezvăluit că latifundiarul l-a sunat și și-a cerut scuze pentru gestul pe care l-a făcut cu două zile înaintea jocului de la Severin.

„Eu v-am spus clar care sunt ideile mele. Eu nu pot să îi răspund patronului meu și nici nu îi pot interzice să apară la televizor. Îmi doresc să nu afle adversarul echipa înainte cu 2-3 zile. M-a sunat să își ceară scuze, m-a rugat să vă transmit asta. Eu știu ce înseamnă Steaua București. Jucătorii aveau nevoie de un rezultat pozitiv pentru a prinde curaj”, a mărturisit Reghe.

Antrenorul a vorbit și despre victoria cu Craiova. „Cred că rezultatele de egalitate pe care le-am avut nu au fost cele mai corecte. Am avut mult ghinion, la Cluj, la Voluntari… Am primit două goluri copilărești. Astăzi, din nou, după 30 de minute, două penalty-uri. Ambele au fost corecte, nu avem nimic de comentat. Și cei de la Craiova au practicat un presing avansat. Nu am fost tentat să îl schimb pe Tamaș. Se întâmplă. A fost presiune și a fost relaxat la ambele faze și sincer nici nu aveam soluție. Încercăm să profităm de calitățile lui și sper să nu mai aibă asemenea ghinion. Peste tot unde mergem, Steaua e o echipă iubită, vin mulți oameni. E cel mai frumos să fie o atmosferă ostilă. Nu mi-e frică”, a precizat Reghe la microfonul Look TV.

18 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca