Geraldo ameninţă Steaua: "Nu cedăm lupta! Vrem să ieşim campioni" - LOOKPLUS
Geraldo ameninţă Steaua: „Nu cedăm lupta! Vrem să ieşim campioni”

Geraldo ameninţă Steaua: „Nu cedăm lupta! Vrem să ieşim campioni”

Petrolul s-a apropiat la 6 puncte de Steaua, graţie victoriei repurtate în faţa celor de la ASA Târgu Mureş (2-0). Geraldo Alves e convins că „lupii galbeni” au forţa necesară pentru a se încorona campioni la finalul sezonului.

„A fost un meci greu, contra unei echipe foarte bune. Suntem fericiţi că am câştigat. Ne respectăm fiecare adversar, ASA are jucători cu foarte multă calitate, dar noi am intrat cu o atitudine foarte bună şi am deschis scorul foarte repede. Zicu nu m-a văzut, a fost o intrare mai bărbătească, nu e nicio problemă. Cred că e greu pentru Gabi Mureşan, dar el e un jucător profesionist, e obişnuit cu huiduielile. Nu mă aşteptam să i se anuleze pedeapsa, dar în România nimic nu mă surprinde”, a declarat Geraldo la Look TV.

Fundaşul a vorbit şi despre disputa cu Dinamo, din etapa viitoare. „Întâlnim o echipă foarte bună, cu un antrenor nou, cu o istorie în spate, dar sperăm să repetăm jocul de astăzi şi în meciul cu Dinamo. Ne dorim să fim pe primul loc la finalul sezonului, acesta e obiectivul nostru. Nu cedăm uşor lupta, ne batem până la sfârşit la titlu! Vrem să facem un campionat frumos, să ieşim campioni”, a transmis Geraldo.

23 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca