Victorie dătătoare de speranţe! Gaz Metan - FC Braşov 2-1 (VIDEO) - LOOKPLUS
Victorie dătătoare de speranţe! Gaz Metan – FC Braşov 2-1 (VIDEO)

Victorie dătătoare de speranţe! Gaz Metan – FC Braşov 2-1 (VIDEO)

Gaz Metan Mediaş a încheiat turul în forţă. „Lupii” au reuşit să obţină o victorie preţioasă în faţa lui FC Braşov, scor 2-1, chiar sub privirile viitorului lor antrenor, Cornel Ţălnar.

Aflaţi pe loc retrogradabil, medieşenii au început furibund partida cu „stegarii”. Trupa de sub Tâmpa a fost făcută şah-mat în doar 5 minute! Llullaku a fost „killer-ul de serviciu” al braşovenilor după ce şi-a trecut în cont cea mai rapidă „dublă” din cariera sa. Prima oară, albanianul a punctat din 6 metri, iar a doua oară a trimis o torpilă din interiorul careului, fără speranţe pentru Marinescu.

Oaspeţii nu au predat armele şi puteau reduce din handicap chiar la următoarea fază, dar Marian Constantinescu nu l-a putut învinge pe Pleşca de la punctul cu var (‘7). „Stegarii” au reuşit totuşi să introducă balonul în poarta „lupilor”, dar golul lui Ţîră a fost anulat pe motiv de offside (’43). Viitorii elevi ai lui Dusan Uhrin Jr. au ieşit mai motivaţi şi de la cabine. Tîră a profitat de o eroare a fundaşilor adverşi, l-a driblat pe Pleşca, dar a trimis slab şi i-a permis lui Muth să respingă de pe linia porţii (’50).

La reluare, gazdele au dus scorul la 3-0, dar reuşita lui Llullaku nu a fost validată de arbitrul George Găman (’52). Roman a fost aproape să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, dar Marinescu a avut o intervenţie salutară la lovitura de cap trimisă de atacantul clujean, de la 6 metri (’72).

Finalul de meci a aparţinut însă oaspeţilor. Constantinescu a punctat pentru 2-1 în minutul 86 şi a readus speranţe în tabăra echipei sale. Braşovul a forţat egalarea, dar „găzarii” au rezistat eroic şi au obţinut astfel 3 puncte vitale în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

5 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca