Gaz Metan – FC Botoşani 0-0. Oaspeţii au cerut două penalty-uri

Gaz Metan – FC Botoşani 0-0. Oaspeţii au cerut două penalty-uri

Gaz Metan şi FC Botoşani s-au anihilat reciproc la Mediaş, scor 0-0.

Oaspeţii au solicitat penalty în minutul 16, după un duel între Zaharia şi Elek, dar centralul partidei a lăsat jocul să continue. Gazdele au răspuns prin Sikorski, care a şutat periculos de la marginea careului de 16 metri, însă Cobrea a intervenit excelent (’19).

Burcă l-a testat pe Greab din lovitură liberă de la distanţă, dar portarul medieşenilor a avut o paradă fabuloasă (’27). La reluare, moldovenii au cerut din nou lovitură de la 11 metri, după două contacte în careul ardelenilor. Primul duel a fost între Zaharia şi Elek, iar al doilea între Rugasevic şi Endrick, dar arbitrul George Rădulescu nu a fost nici de această dată impresionat (’28).

Ultima ocazie a primei părţi a aparţinut trupei lui Cristi Pustai. Creţu a şutat periculos de la peste 20 de metri, dar Cobrea a reuşit să respingă în corner (’43).

Medieşenii au început în forţă şi actul secund. Sikorski a luat o acţiune pe cont propriu, a trimis la colţul scurt, însă goalkeeperul botoşănenilor a parat mingea expediată de atacantul gazdelor (’58). Botoşaniul a replicat prin Roman, care a centrat în faţa porţii, dar Buş nu a reuşit să ajungă la balon (’76). La reluare, Lupu a pătruns în careul advers, dar a trimis peste dintr-o poziţie ideală (’80).

Burcă a semnat ultima ocazie a meciului, după ce a executat periculos o lovitură liberă de la 20 de metri, dar şi de această dată Greab a reuşit să pareze (’88). Scor final: 0-0.

19 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca