Ganea, mesaj pentru campioni: „Nea Gigi, pregăteşte-te!”

Ganea, mesaj pentru campioni: „Nea Gigi, pregăteşte-te!”

Ionel Ganea a reuşit o victorie preţioasă la primul său meci pe banca Voluntariului, echipă care a câştigat cu 2-1 pe terenul Timişoarei. Euforic, tehnicianul a ţinut să le transmită un mesaj steliştilor, înaintea duelului direct, din etapa următoare.

„Pentru noi a fost un meci destul de greu. Vreau să îmi felicit, în primul rând, elevii pentru modul în care s-au achitat pe teren de sarcinile pe care le-au primit de la mine. Nu am baghetă magică, însă menirea antrenorului este să ştie să motiveze şi să scoată cât mai mult de la jucătorii săi. Am meritat victoria şi mă bucur că băieţii care au venit în această iarnă şi-au făcut treaba bine. M-a mulţumit şi Rus şi cred că postul pe care el dă cel mai bun randament este cel de mijlocaş de bandă. Este foarte important să lucrez la un club care nu este în insolvenţă. Am colaboratori foarte buni, însă la fel de buni, ba chiar cu experienţă mai mare sunt domnii Dumitru Dragomir, Kasai şi Rădulescu”, a declarat Ganea.

Fostul atacant al naţionalei României a avut şi un mesaj „ameninţător” pentru Steaua, viitorul adversar al Voluntariului. „Ne aşteaptă meciul cu Steaua. Ce aţi vrea să spun? Nea Gigi, pregătiţi-vă! Dacă jucătorii împrumutaţi de la Steaua nu au drept de joc, atunci vă spun eu că o să le facem noi drept de joc”, a punctat Ganea.

14 februarie 2016

Un comentariu To “Ganea, mesaj pentru campioni: „Nea Gigi, pregăteşte-te!””

  1. Ganea se imbata cu apa rece daca a batut Timisoara din intamplare el crede acum ca o bate si pe Steaua? :))) Hai sa fim realisti si sa analizam putin loturile celor 2 echipe si sa tragem o concluzie? O sa vedeti ca Voluntariul ia cel putin 2 de la Steaua…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca