Ganea își face viața și mai amară la Rapid. ”Suporterii sunt plătiți să facă atmosferă neplăcută. Nu-mi fac ei mie echipa” - LOOKPLUS
on hide">
Ganea își face viața și mai amară la Rapid. ”Suporterii sunt plătiți să facă atmosferă neplăcută. Nu-mi fac ei mie echipa”

Ganea își face viața și mai amară la Rapid. ”Suporterii sunt plătiți să facă atmosferă neplăcută. Nu-mi fac ei mie echipa”

Ionel Ganea nu concepe nici în ruptul capului să plece de la Rapid, deși i se cere acest lucru, inclusiv din partea suporterilor. ”Ganezul” a intrat în război și cu ei și i-a criticat că ar fi plătiți pentru a scanda împotriva sa.

Ganea rămâne același. Ține mult la principiile sale și nu acceptă în continuare niciun fel de critici din partea nimănui. Ultimul lui mesaj a fost către suporterii giuleșteni. ”Cred că suporterii sunt plătiți să facă atmosferă neplăcută la meciuri. Mie nu o să-mi facă echipa nici suporterii, le transmit asta prin intermediul presei. V-am spus că nu am nicio problemă, dacă mai insistați cu contractul meu în presă, nu mai vin la conferință, nu sunt singurul antrenor din Liga 1 și din țara asta, de când am venit, numai de contractul meu scrieți”, a spus Ganea.

22 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca