Ganea cere întăriri înaintea meciului cu ”U” Cluj: ”Am lipsă un fundaș stânga și un atacant” - LOOKPLUS
Ganea cere întăriri înaintea meciului cu ”U” Cluj: ”Am lipsă un fundaș stânga și un atacant”

Ganea cere întăriri înaintea meciului cu ”U” Cluj: ”Am lipsă un fundaș stânga și un atacant”

Rapidul lui Ionel Ganea va primi vizita Universității Cluj, duminică, de la 18.30, într-un meci care va fi transmis de Look TV.

Ionel Ganea este gata pentru reîntâlnirea cu fosta sa formație, ”U” Cluj, de care îl leagă amintiri nu neapărat dintre cele mai plăcute. Tehnicianul giuleștenilor nu poate uita faptul că șefii ”studenților” l-au dat afară la începutul sezonului trecut, după ce salvase echipa de la retrogradare, însă a preferat să ”joace” cartea diplomației, la conferința dinaintea partidei.

”U” vine în Giulești cu un antrenor nou după ce plecarea lui Mihai Teja a luat pe toată lumea prin surprindere. Totuși, rapidiștii nu consideră că acest lucru poate fi în avantajul lor. ”Ne așteaptă un meci la fel de greu ca și pana acum, nu știu dacă această schimbare de antrenori este una bună sau rea pentru noi, vom vedea după meci. Am avut o perioadă de pregătire de 6 zile la munte, jucătorii au lucrat foarte bine, rămâne să vedem dacă această perioadă a fost una bună pentru noi”, a spus ”Ganezul”.

Acesta recunoaște că mai are nevoie de întăriri pentru ca Rapid să se poată menține în Liga 1 și a indicat și posturile pe care le consideră deficitare. ”Nu pot vorbi despre noii veniți, nu i-am avut la antrenament, nu știu care e povestea cu ei, deci nu pot spune nimic. Am cerut transferuri pe posturile unde am lipsă, fundaș stânga și atacant, dar nu vreau sa vorbesc decât despre meci. Vreau neapărat să câștigăm, pentru că ar fi prima victorie în fața propriilor fani. O să fie greu, mai ales că orice adversar vine aici se motiveaza la maxim”, a mai afirmat tehnicianul giuleștenilor.

Meciul dintre Rapid și Universitatea Cluj se va disputa duminică, de la ora 18.30, pe stadionul ”Valentin Stănescu”. Partida contează pentru etapa a 7-a a Ligii 1 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune Look TV.

12 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca