Gâlcă, supărat pe Istvan Kovacs: "Să nu mai vedem aşa arbitraje pe niciun stadion!" - LOOKPLUS
on hide">
Gâlcă, supărat pe Istvan Kovacs: „Să nu mai vedem aşa arbitraje pe niciun stadion!”

Gâlcă, supărat pe Istvan Kovacs: „Să nu mai vedem aşa arbitraje pe niciun stadion!”

Fotbaliștii Stelei au jucat cu banderole albe pe braţ în meciul din Cupa României contra echipei CSMS Iaşi. Costel Gâlcă a explicat gestul.

„A fost un protest faţă de ce s-a întâmplat la Târgu Mureş, sper să nu se mai întâmple astfel de lucruri la niciun stadion, chiar dacă joacă Steaua sau nu. Nu e benefic pentru fotbalul românesc, pentru arbitrajul românesc. Noi dăm mulţi jucători la echipa naţională şi suntem arbitraţi în halul ăsta. Pe Rusescu nu îl vom avea la meciul cu Dinamo, putea să îşi piardă ochiul. Am avut accidentări grave la Mureş, nu e normal să se întâmple asta pe stadioanele de fotbal. Pe mine nu m-ar bucura să câştig un meci că ne dă penalty, eu sunt bucuros când se joacă pe teren şi câştigăm pe merit”, a răbufnit antrenorul Stelei.

Nicuşor Stanciu, atacantul formaţiei din Ghencea, spune că protestul a fost orchestrat de către conducerea echipei: „Aşa s-a decis de către cei din conducere şi din staff, mai multe nu pot să vă zic. Mă gândesc că au fost pentru arbitrajul de la Târgu Mureş, dar nu sunt eu în măsură să vorbesc despre ce a fost”.

29 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca