Gâlcă, luat peste picior de "Tata Puiu": "Nu am ţinut cont de sfaturile lui" - LOOKPLUS
Gâlcă, luat peste picior de „Tata Puiu”: „Nu am ţinut cont de sfaturile lui”

Gâlcă, luat peste picior de „Tata Puiu”: „Nu am ţinut cont de sfaturile lui”

Anghel Iordănescu a prefaţat disputa României cu Irlanda de Nord, de mâine seară. Deşi Costel Gâlcă s-a rugat de selecţioner să nu reţină mulţi stelişti în lot pentru amicalul cu Danemarca, programat în 18 noiembrie, „Tata Puiu” nici nu vrea să audă de propunerea tehnicianului campioanei.

„E cel mai important meci al anului. Victoria în jocul de mâine ne-ar ajuta să facem un pas uriaş în a rezolva ecuaţia calificării şi în avea garanţia că vom termina între primele două echipe în grupă. Nimeni nu-și imagina la începutul acestor preliminarii că Irlanda de Nord va domina grupa. Este surpriza acestei competiţii. Cred că e foarte important ca suporterii să fie prezenți în număr mare la stadion. Avem nevoie de susținerea fanilor mai mult ca niciodată! Echipa națională a pierdut uneori atunci când stadionul a fost plin, însă fanii ne-au încurajat cum numai ei știu. Am avut doar trei zile la dispoziție pentru a pregăti meciul”, a precizat Iordănescu.

„Sânmărtean va juca”

Selecţionerul s-a decis şi asupra primului 11 pe care îl va arunca în lupta cu nord-irlandezii. „Am conturat echipa de start, în linii mari. Mai am câteva semne de întrebare, mai exact două poziţii de care nu sunt sigur. Una dintre ele e din axul central al echipei. N-am dormit azi noapte ca să alcătuiesc primul unsprezece. O să vedeţi în prima echipă jucători de la Steaua, nu vă pot spune exact numărul, dar vă pot spune că nu am ţinut cont de recomandarea lui Costel Gâlcă. Tot ce pot spune e că Sânmărtean va juca, dar nu ştiu pe ce poziţie. E un fotbalist cu calităţi, a demonstrat-o la Steaua şi cred că va juca foarte bine şi la echipa naţională”, a subliniat Iordănescu.

13 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca