Gâlcă e fericit după primul succes din carieră în derby: „E o victorie mare” - LOOKPLUS
Gâlcă e fericit după primul succes din carieră în derby: „E o victorie mare”

Gâlcă e fericit după primul succes din carieră în derby: „E o victorie mare”

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, s-a declarat foarte încântat de primul său succes ca antrenor în fața lui Dinamo. Tehnicianul spune că în prima repriză echipa sa a suferit din cauza jocului bun făcut de Dinamo.

„Era un meci foarte important pentru mine, am început cu dreptul, e o victorie mare. Am început mai greu în prima repriză, am intrat în jocul lor, dar în partea a doua am desfăcut jocul și am marcat mai mult. E și meritul lui Dinamo că în prima parte au făcut densitate mai bună. Pe Keșeru l-a deranjat casca, nu e ușor să joci cu ea când nu ești obișnuit”, a declarat Gâlcă, la Look TV.

Gâlcă a explicat și motivul pentru care l-a înlocuit pe Lucian Sânmărtean, deși mijlocașul a fost vizibil nemulțumit de decizia antrenorului său.

„Sânmărtean avea un cartonaș, nu e el un jucător foarte agresiv, dar se putea să-l ia și pe al doilea. Au fost parcă prea multe petarde, suporterii cred că ar trebui să încurajeze, totuși, echipele. Îi dedicăm victoria și lui Rusescu, se va opera, dar sper să-l avem cât mai repede”, a mai spus antrenorului Stelei.

31 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca