Gâlcă a avut spion în Ucraina - LOOKPLUS
Gâlcă a avut spion în Ucraina

Gâlcă a avut spion în Ucraina

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a dezvăluit că el personal nu a văzut pe viu niciun meci al celor de la Dinamo Kiev, dar a primit informații prețioase de la Mircea Lucescu, antrenorul Șahtiorului, marea rivală a celor din capitala Ucrainei.

„E bine că ultima dată când a jucat aici Steaua a câştigat, sperăm să repetăm scorul, dar să fim realişti, e foarte greu. A trecut timpul, sunt alţi jucători acum. Cred că avem jucători asemănători cu cei de la Dinamo Kiev, însă ca stil de joc sutem diferiţi. Personal, am văzut cinci meciuri ale celor de la Dinamo Kiev, însă niciunul pe viu. Am primit informaţii de la Mircea Lucescu, am văzut că s-a tot speculat și pe tema asta”, a declarat Costel Gâlcă.

În opinia antrenorului stelist, diferența se va face la centrul terenului, acolo unde ucrainenii au o calitate superioară echipei sale: „Va fi un meci foarte dificil, având în vedere valoarea echipei lor. Cred că punctul lor forte e mijlocul, unde au şi calitate şi agresivitate. Au o densitate bună la centru, aduc mingea cu uşurinţă în careu. Ei ies şi fac pressing foarte sus, astfel că lasă spaţii în zona fundaşilor laterali. Sper să putem profita de asta, mai ales că avem jucători cu viteză bună” a declarat Costel Gâlcă.

1 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca