Gabi Mureşan se apără: „Steaua a rupt picioare şi nu s-a făcut aşa caz” - LOOKPLUS
Gabi Mureşan se apără: „Steaua a rupt picioare şi nu s-a făcut aşa caz”

Gabi Mureşan se apără: „Steaua a rupt picioare şi nu s-a făcut aşa caz”

Accidentarea lui Raul Rusescu din partida cu ASA Târgu Mureş l-a transformat pe Gabi Mureşan în inamic public. Mijlocaşul ardelenilor a reacţionat la toate acuzele şi a recunoscut că va suporta consecinţele, dacă se dovedeşte că l-a lovit intenţionat pe atacantul Stelei. 

„Voi suporta toate consecinţele dacă voi fi găsit vinovat conform regulamentelor şi dacă cineva poate afirma că a fost cu intenţie. Hai să ne uităm puţin şi în urmă. Câţi jucători au avut de suferit de pe urma Stelei şi câte picioare rupte au fost. Regret faultul şi mi-am cerut scuzet faţă de Rusescu. I-am trimis un mesaj și i-am explicat. Nu a fost nici vorbă de intenţie, chiar dacă pe reluări se vede foarte urât. Pot să jur cu mâna pe inimă că nu am vrut să lovesc pe nimeni”, a declarat Gabi Mureşan la Fotbal Plus, pe Look PLUS.

Deşi este văzut ca unul dintre cei mai duri jucători din Liga I, Mureşan are puterea exemplului de partea lui. Nu a accidentat grav niciun jucător în ultimii ani, cu toate că are tolba plină de cartonaşe roşii. „Ce jucător am accidentat eu care să stea şase luni pe tuşă? Cei de la Steaua au făcut asta, au rupt picioare. Dacă era invers, oare se mai făcea atât tam-tam? Cred că am început să deranjăm multă lume, de parcă ASA se luptă la titlu”, a mai completat mijlocaşul ardelenilor.

30 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca