FOTO Viitorul – Dinamo 0-0. Trupa lui Contra pierde teren în lupta la titlu. Protest inedit al „câinilor”

FOTO Viitorul – Dinamo 0-0. Trupa lui Contra pierde teren în lupta la titlu. Protest inedit al „câinilor”

Viitorul și Dinamo și-au împărțit punctele la Ovidiu, scor 0-0. „Câinii” pierd astfel teren în lupta la titlu, fiind la 5 puncte în spatele Stelei și trupei lui Gică Hagi.

Prima ocazie a partidei a aparținut echipei lui Cosmin Contra. Nistor a executat o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, dar peste poartă (‘8). Elevii lui Hagi au replicat prin Vînă, care l-a testat pe Penedo cu un șut violent de la distanță (‘9). Chițu nu a nimerit cadrul porții din doar câțiva metri, spre stupoarea fanilor (’14).

Dinamo a răspuns prin Hanca, însă lovitura sa de cap a fost reținută de Rîmniceanu (’22). Oaspeții au fost aproape de un autogol stupid în minutul 26. Ganea a centrat în careu, Filip a respins în Nedelcearu, din acesta mingea a ricoșat spre poartă, dar Penedo a intervenit miraculos!

Finalul reprizei i-a găsit pe puștii lui Hagi în careul advers. Vînă și-a încercat din nou norocul la buturile „câinilor”, dar mingea trimisă de acesta s-a scurs alături (’32). Ganea nu a fost nici el mai norocos, șutând peste dintr-o poziție ideală (’36).

Protest inedit la dinamoviștilor

La ieșirea de la vestiare, jucătorii trupei din Ștefan cel Mare au intrat pe teren cu un banner uriaș, pe care scria „Vrem stadion”. Fotbaliștii au lăsat bannerul la fanii dinamoviști prezenți la meci.

Pe teren, cei care s-au remarcat însă au fost constănțenii. Neluț Roșu l-a întins serios pe Penedo (’48), iar Vînă a ratat întâlnirea cu balonul la doar câțiva metri de poarta adversă (’53). Florinel Coman a căutat și el golul, însă a tras în blocajul fundașilor dinamoviști (’73).

Oaspeții s-au trezit spre final, când Nistor a prins un șut de zile mari, scos cu greu de Rîmniceanu (’80). Nedelcearu a ratat o șansă uriașă în minutul 88. Nemarcat în careu, fundașul a șutat din întoarcere, dar goalkeeperul gazdelor a reușit o nouă paradă fabuloasă! Mihai Popescu a trimis și el peste poartă, ratând astfel șansa de a aduce cele trei puncte în tabăra „câinilor” (’90+3).

13 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca