FOTO SENZAȚIONAL! Model pentru costume de baie la 61 de ani! Secretul frumuseții

FOTO SENZAȚIONAL! Model pentru costume de baie la 61 de ani! Secretul frumuseții

De obicei, campaniile pentru costumele de baie sunt extrem de senzuale, dar, după cum veți observa din pozele de mai jos, nu întotdeauna se aplică aceeași regulă. Nici măcar în privința vârstei manechinului, așa cum o dovedește Yazemeenah Rossi, modelul în vârstă de 61 de ani.

Fotografiile de mai jos fac parte dintr-o campanie de costume de baie, o colaborare între magazinul online Dreslyn și casa de lenjerie Land of Women. Potrivit fondatorului Dreslyn, scopul colecției a fost de a schimba direcția imaginii pline de sexualitate folosită pentru aceste campanii.

Astfel, a ales-o pe Rossi ca model și a motivat alegerea pentru HuffPost: „Aceasta, este o femeie care radiază de sănătate și vitalitate. Este încrezătoare în ea, un adevărat artist vizual care are grijă de ea. Această colecție este despre a trăi sănătos, a fi inteligentă și încrezătoare pentru a putea străluci”.

Rossi spune că arată spectaculos la 61 de ani pentru că a mâncat mâncare organică, fructe, carne și pește, cu mult înainte să fie la modă acest stil de viață.

16 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca