FOTO Granzii din Italia se bat pentru Florin Andone. Unde ar putea juca atacantul

FOTO Granzii din Italia se bat pentru Florin Andone. Unde ar putea juca atacantul

Florin Andone are un sezon de excepție în tricoul lui Deportivo La Coruna. Atacantul a strâns 7 goluri în 23 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile.

Evoluțiile foarte bune ale lui Andone sunt apreciate de marile cluburi ale Europei. Granzii din Spania și din Italia îl curtează pe fotbalistul de 23 de ani. După ce Fiorentina a anunțat că e dispusă să ofere 5 milioane de euro pentru atacant, acum a venit rândul lui Lazio să intre pe fir pentru achiziționarea românului.

Jurnaliștii de la calciomercato.com anunță că echipa lui Ștefan Radu este interesată să-l transfere pe Andone. Lazio dorește să-și întărească ofensiva. În acest moment, Inzaghi se bazează mai mult pe Immobile, care a marcat 12 goluri în 23 de partide. Italienii scriu că ocupanta locului 6 în Serie A va renunța aproape sigur la serviciile lui Filip Djordjevic, care nu a înscris niciun gol în această ediție de campionat, fiind mai mult accidentat.

Conform jurnaliștilor italieni, Andone ar urma să ajungă în vară la Lazio, asta dacă nu va fi deturnat de o altă echipă.

18 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca