FOTO Dorit de Dinamo, Eric de Oliveira a semnat cu Viitorul!

FOTO Dorit de Dinamo, Eric de Oliveira a semnat cu Viitorul!

Liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș, Eric de Oliveira a fost dorit de Dinamo, dar brazilianul a ales o altă destinație.

Mijlocașul de 31 de ani a semnat un contract valabil un an de zile cu campioana României!

„FC Viitorul a obținut semnătura jucătorului brazilian Eric de Oliveira Pereira. În vârstă de 31 de ani, Eric a evoluat în sezonul precedent pentru Gaz Metan Mediaș, echipă pentru care a jucat în 34 de meciuri, înscriind 6 goluri și oferind 12 assist-uri. Eric a adunat 173 de prezențe în Liga I (pentru Gaz Metan și Pandurii Tg. Jiu), a marcat de 49 de ori și a bifat 42 de pase de gol! Eric a semnat un contract pe un an cu FC Viitorul. Campioana României îi ureză bun venit lui Eric și îi dorește evoluții foarte bune în tricoul negru-albastru!”, se arată pe site-ul oficial al grupării lui Gică Hagi.

8 iulie 2017

Un comentariu To “FOTO Dorit de Dinamo, Eric de Oliveira a semnat cu Viitorul!”

  1. Oferta noua munca acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca