Fost mare dinamovist: „Cum să mai fie derby Steaua – Dinamo?” - LOOKPLUS
Fost mare dinamovist: „Cum să mai fie derby Steaua – Dinamo?”

Fost mare dinamovist: „Cum să mai fie derby Steaua – Dinamo?”

Dănuț Lupu, fostă glorie a lui Dinamo, este convins că vremurile când un meci Steaua – Dinamo era un mare derby au apus. În opinia sa, diferența de valoare între cele două este mult prea mare, în favoarea Stelei.

Dănuț Lupu îi critică pe dinamoviști și consideră că nu au nicio șansă în partida de vineri, cu Steaua. Acesta spune că un meci între o echipă aflată în insolvență și alta care câștigă titluri pe bandă rulantă nu poate fi considerat un derby.

„Să nu se supere dinamoviștii, dar e doar un derby al galeriilor, nu e unul al inimilor, al echipelor. E o echipă în insolvență cu una care a câștigat două campionate și joacă în cupele europene. Nu putem numi derby un meci între două echipe între care există așa mari diferențe. Un derby este între două echipe care se bat la campionat. Dinamo nu se bate la campionat, deci cum să fie derby? Diferența de valoare între jucători este destul de mare în momentul actual. Aș vrea ca Dinamo să obțină măcar un egal, dar va câștiga Steaua”, a declarat Dănuț Lupu, la Fanatik Show, pe Look TV.

30 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca