Florin Marin e cu gândul la națională: ”Dacă batem Irlanda de Nord și Insulele Feroe, suntem calificați” - LOOKPLUS
Florin Marin e cu gândul la națională: ”Dacă batem Irlanda de Nord și Insulele Feroe, suntem calificați”

Florin Marin e cu gândul la națională: ”Dacă batem Irlanda de Nord și Insulele Feroe, suntem calificați”

Tehnicianul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț crede că Federația Română de Fotbal a făcut o alegere bună mergând pe mâna lui Anghel Iordănescu la echipa națională.

Florin Marin e convins că Iordănescu va reuși să-i califice pe tricolori la Campionatul European din 2016. Meciurile cu Irlanda de Nord și Insulele Feroe ar putea să fie decisive în acest sens, mai spune Marin. ”Eu zic că numirea lui Iordănescu la echipa națională reprezintă o schimbare bună. Anghel Iordănescu e un antrenor cu experiență, cu rezultate foarte bune și văd că și-a ales secunzi tineri și foarte buni. Dacă vom câștiga meciurile cu Irlanda de Nord și Insulele Feroe, suntem calificați”, a declarat Marin pentru Look TV.

Antrenorul celor de la Ceahlăul a vorbit și despre remiza echipei sale cu CSMS Iași (2-2). ”În prima repriză am primit două goluri, n-am reușit să ne facem situații de gol, n-am fost agresivi. În repriza a doua ne-am schimbat total atitudinea, am dat două goluri, puteam să și câștigăm… Mă mulțumește faptul că am revenit, ținând cont că am început de la 0-2. Rezultatul e unul echitabil”, a mai afirmat Marin.

25 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca