Florin Achim crede că rezultatul din Gruia e nedrept: ”Meritam un punct” - LOOKPLUS
Florin Achim crede că rezultatul din Gruia e nedrept: ”Meritam un punct”

Florin Achim crede că rezultatul din Gruia e nedrept: ”Meritam un punct”

”U” Cluj a pierdut dramatic meciul din Gruia, în minutul 94, spre disperarea ”studenților”. Florin Achim consideră că echipa sa ar fi meritat o remiză și spune că rezultatul ar fi fost cu totul altul dacă nu ar fi jucat mai bine de 60 de minute în inferioritate numerică.

”Cred că am avut mare ghinion, azi am arătat ca o echipă cu mare determinare. Eu zic că meritam un punct, mai ales că am stat bine în teren și ne-am luptat de la egal la egal cu ei. Mă bucuram foarte mult dacă dădeam golul victoriei, mai ales că a fost un meci cu miză împotriva CFR-ului, dar ăsta e fotbalul. Cred că dacă se juca 11 la 11, alta ar fi fost soarta partidei. Dar așa, în 10 oameni, a fost cam dificil”, a declarat Achim la emisiunea Fotbal Look, în direct la postul de televiziune Look TV.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani este de părere că arbitrul a greșit când i-a acordat al doilea galben lui Mengolo și promite că va da totul, alături de coechipierii săi, pentru a obține o victorie etapa viitoare, în fața celor de la Pandurii.

”Sincer să fiu, nu cred că se putea da galben acolo, dar dacă așa a decis arbitrul, probabil că așa fost… Azi am încercat să fim o familie, să fim un grup, pentru că asta ne-a lipsit până acum. Ne pare rău și pentru acești suporteri, care au fost la meci și în această seară. Și noi, dar și Mister ne dorim foarte mult o victorie și vom da totul pentru a câștiga cu Pandurii acasă, etapa viitoare”, a încheiat Achim.

29 septembrie 2014

9 comentarii la acest articol To “Florin Achim crede că rezultatul din Gruia e nedrept: ”Meritam un punct””

  1. daca baba avea un c.i….
    Daca nu era eliminaqrea, daca asta dadea gol, daca Tihiago nu dadea, daca, daca, daca. In fotbale ste doar scorul, fara niciun daca.

    Te-ai intrebat ce era DACA nu trageati timpul intr-un hal deplorabil si se prelungea meciul doar cu 2 minute (cele 4 schimbari)???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca