FIFA, la picioarele lui Keșeru! Atacantul Stelei, comparat cu Ronaldo! - LOOKPLUS
FIFA, la picioarele lui Keșeru! Atacantul Stelei, comparat cu Ronaldo!

FIFA, la picioarele lui Keșeru! Atacantul Stelei, comparat cu Ronaldo!

Evoluțiile excelente ale lui Claudiu Keșeru în tricoul Stelei nu au rămas fără ecou. FIFA a ținut morțiș să-l chestioneze pe golgheterul campioanei. Atacantul a vorbit despre începuturile sale de fotbalist, perioada petrecută în Franța, dar și despre echipa națională.

„Am simţit că vremea mea în fotbalul francez s-a încheiat. Steaua mi-a oferit această oportunitate în perioada de transferuri din ianuarie şi am decis să o accept. A fost decizia potrivită, dar Franţa va avea întotdeauna un loc în inima mea. Acolo m-am dezvoltat ca fotbalist şi ca om. Toate echipele la care am jucat au avut efect diferit, dar pozitiv, asupra mea. Însă Steaua este un club legendar. Are cele mai multe succese pe plan intern şi este încă singura echipă din România care a câştigat Cupa Campionilor. Este formaţia pe care toată lumea vrea să o bată aici. Tatăl meu a fost întotdeauna un suporter al Stelei şi inevitabil am căpătat afecţiune pentru acest club. Şi m-am născut în 1986, anul în care au devenit campioni europeni. Nu este ceva ce se poate uita uşor”, a mărturisit Keșeru pentru site-ul FIFA.

Comparat cu Ronaldo

Forul mondial nu a ezitat să-l compare cu Cristiano Ronaldo. „Dacă va continua forma bună, atunci atacantul poate aspira chiar la Balonul de Aur. Poată să țină pasul chiar cu Cristiano Ronaldo, de ce nu?”, scrie FIFA. „Din nefericire, nu cred că sunt în cursă pentru Balonul de Aur. Da, am dat multe goluri, dar jucători ca Ronaldo marchează mai mult şi din orice poziţie”, a fost răspunsul lui Keșeru.

„Am o treabă neterminată”

Atacantul speră să îmbrace mai des tricoul naționalei odată cu plecarea lui Victor Pițurcă. „Aici cred că am o treabă neterminată. Dar nu depinde numai de mine, antrenorul alege jucătorii şi trebuie să respect asta. Sunt într-o bună formă şi sper să mă ţină”, a subliniat Keșeru. „Finlanda are un stil de joc frumos, cursiv, Irlanda de Nord a câştigat primele trei meciuri, Grecia are doar un punct, Ungaria joacă bine şi trebuie să luăm în serios echipa Insulelor Feroe. Îmi doresc foarte mult să ne calificăm la Euro. Pentru mine ar fi extraordinar să îmbrac tricoul României la CE din Franța”, a mai precizat fotbalistul Stelei.

5 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca