“Fiara” avertizează! „Va fi un meci greu. Sper ca steliştii să mă contrazică” - LOOKPLUS
“Fiara” avertizează! „Va fi un meci greu. Sper ca steliştii să mă contrazică”

“Fiara” avertizează! „Va fi un meci greu. Sper ca steliştii să mă contrazică”

Fosta glorie din Ghencea, Marius Lăcătuş, nu mizează pe o victorie facilă a steliştilor cu Aalborg şi este de părere că danezii nu-şi vor vinde pielea uşor, mai ales că joacă pe teren propriu.

Marius Lăcătuş a prefaţat partida Stelei cu Aalborg de joi în cadrul emisiunii Fotbal Plus de pe Look PLUS, unde a punctat că cel mai important pentru Steaua este să înscrie prima.

„Modul în care a jucat Aalborg la Bucureşti a fost unul bun, chiar dacă a fost rezultatul care a fost. Va trebui să câştige Steaua, dar nu va fi un meci uşor. Este o echipă de bătut Aalborg, dar vor profita pentru că este mult mai abordabil meciul lor de acasă, decât cel al Stelei de acasă cu Dinamo Kiev. Este un joc care te adoarme şi oricând ar putea face diferenţa. Dacă Steaua va reuşi să înscrie prima, atunci lucrurile se vor schimba pentru că Steaua are jucători în viteză, de calitate care îşi pot crea multe ocazii. Va fi, cred eu, un joc foarte greu. Sper ca jucătorii Stelei să mă contrazică şi să facă jocul pe teren mult mai uşor”, a declarat Lăcătuş.

26 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca