FIA a deschis o anchetă în cazul teribilului accident de la Suzuka (VIDEO ȘOCANT) - LOOKPLUS
FIA a deschis o anchetă în cazul teribilului accident de la Suzuka (VIDEO ȘOCANT)

FIA a deschis o anchetă în cazul teribilului accident de la Suzuka (VIDEO ȘOCANT)

Jules Bianchi a suferit un accident cumplit în Marele Premiu al Japoniei, după ce bolidul său a derapat și a intrat într-un tractor. Federația Internațională de Automobilism a deschis o anchetă în acest caz.

Starea pilotului accidentat nu este cunoscută cu exactitate, după ce familia sa a solicitat spitalului la care se află internat să nu mai ofere informații în privința stării acestuia. În acest moment de știe doar că francezul a fost operat pe creier, dar este în comă și respiră doar cu ajutorul aparatelor.

Între timp, Federația Internațională de Automobilism a anunțat că s-a deschis o anchetă în cazul teribilului accident. Oficialii FIA vor ține cont și de unele nereguli semnalate de jurnaliștii aflați la fața locului. De altfel, mass-media a reclamat faptul că au existat unele probleme de organizare, grave, care au creat condițiile pentru tragedia care s-a petrecut la Suzuka.

Nu în ultimul rând, scandalul a luat o și mai mare amploare după declarațiile făcute de pilotul german Adrian Sutil, care a suferit un accident în același viraj. Acesta susține că utilajul adus pentru a-i ridica bolidul lovit nu ar fi respectat regulamentul și că organizatorii nu au introdus un safety car pentru a-i îndepărta monopostul, ci s-au limitat să folosească stegulețele galbene de semnalizare. Sutil consideră că această eroare a organizatorilor ar fi contribuit din plin la accidentul lui Bianchi, care a pierdut controlul asupra bolidului și s-a lovit de o macara.

7 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca