Ferrari îl îngroapă în bani. Vettel pleacă de la Red Bull pentru un salariu colosal - LOOKPLUS
Ferrari îl îngroapă în bani. Vettel pleacă de la Red Bull pentru un salariu colosal

Ferrari îl îngroapă în bani. Vettel pleacă de la Red Bull pentru un salariu colosal

Sezonul 2014 al Formulei 1 este ultimul în care Sebastian Vettel poartă tricoul echipei Red Bull. Neamţul va concura în următoarea stagiune pentru Ferrari. Informaţia a fost dezvăluită astăzi, de echipa italiană.

Ferrari a anunţat prin intermediul site-ului oficial că se va despărţi de Fernando Alonso la finalul sezonului. Spaniolul a alergat cinci ani pentru echipa italiană, dar nu a reuşit să câştige titlul suprem. Alonso ocupă locul cinci în clasamentul general, înainte de ultima cursă a sezonului, cu un total de 157 de puncte.

În acelaşi timp, Ferrari a anunţat că în locul lui Alonso vine Sebastian Vettel. Neamţul care a câştigat de patru ori titlul mondial s-a declarat nemulţumit în mai multe rânduri de monopostul Red Bull pentru sezonul în curs şi în cele din urmă a decis să părăsească echipa alături de care a cunoscut succesul.

Deşi a avut un an mai slab, Sebastian Vettel va deveni cel mai bine plătit pilot din istorie cu o remuneraţie anuală cifrată la 50 de milioane de lire sterline.

20 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca