Ferrari, alături de Jules Bianchi și de Schumi! Mesajul emoționant pentru cei doi piloți de F1 - LOOKPLUS
Ferrari, alături de Jules Bianchi și de Schumi! Mesajul emoționant pentru cei doi piloți de F1

Ferrari, alături de Jules Bianchi și de Schumi! Mesajul emoționant pentru cei doi piloți de F1

Ferrari şi-a manifestat susţinerea faţă de pilotul monopostului Marussia, Jules Bianchi, prin publicarea unei fotografii mai vechi în care acesta apare alături de Michael Schumacher.

Ferrari a transmis un mesaj de încurajare atât pentru Bianchi, cât şi pentru Schumacher, prin intermediul unei imagini, în care cei doi apar salutându-se cordial.

„Echipa noastră se află la Sochi, dar gândul ne-a rămas la Suzuka. Însănătoşire grabnică şi lui Michael”, este mesajul transmis de scuderia Ferrari.

Francezul Jules Bianchi este încă internat în spital în stare gravă, după ultimele informaţii oferite chiar de familia acestuia, în timp ce Michael Schumacher face progrese de când se află acasă, conform spuselor lui Jean Todt, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism.

„Putem spera că Michael Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp. Ce putem spune este că probabil nu va mai conduce niciodata o maşină de Formula 1. El luptă. Condiţia lui se îmbunătăţeşte, ceea ce este foarte important, aşa cum este şi faptul că e acasă cu familia”, a declarat Jean Todt pentru RTL.

9 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca