Fermierii chinezi s-au apucat de construit roboți ca în „Transformers” (VIDEO) - LOOKPLUS
Fermierii chinezi s-au apucat de construit roboți ca în „Transformers” (VIDEO)

Fermierii chinezi s-au apucat de construit roboți ca în „Transformers” (VIDEO)

Fermierii chinezi s-au reprofilat. Cum agricultura nu mai este la fel rentabilă ca în trecut, aceștia s-au apucat de construit roboți și nu de orice fel, ci copii identice ale celor din filmul „Transformers”.

Materia primă este ieftină pentru că o găsesc la centrele de colectare a fierului vechi, așa că afacerea este una extrem de profitabilă.

Fermierii din provincia Shangdong şi-au deschis fabrica de roboţi. Sursa de inspirație o reprezintă personajele din filmul „Transformers”. Aceştia construiesc celebrele maşinării la dimensiuni reale şi asta folosindu-se doar de fier vechi.

„Mergem la centrele de colectare a fierului vechi pentru a cumpăra fierul. Căutăm părţi de maşină. Durează între 10-15 zile să îi facem pe cei mari, cei mici necesită de la două până la trei zile”, a explicat Wang Shijun.

Potrivit fermierilor, afacerea este una foarte prosperă. Cei mai mari roboți pot măsura şi 12 metri, iar prețul este pe măsura dimensiunii: 16.300 de dolari. Există însă și exemplare mai ieftine, la 160 de dolari.

Sursa foto: www.odditycentral.com

 

22 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca