FED CUP: România – Germania 1-1. Meci de infarct între Halep şi Petkovic!

FED CUP: România – Germania 1-1. Meci de infarct între Halep şi Petkovic!

România a reuşit să egaleze situaţia la general în disputa cu Germania, din Fed Cup.

Simona Halep a câştigat meciul în faţa lui Petkovic, scor 6-4, 6-7, 6-4, şi a restabilit astfel egalitatea în confruntarea cu Germania, scor 1-1. Partida a durat două ore şi 50 de minute!

Halep nu a avut însă un meci uşor cu Petkovic. Românca s-a impus cu mari emoţii în primul set în faţa nemţoaicei, care reuşise să revină de la 1-3. Impulsionată şi de public, tenismena din Constanţa a strâns rândurile şi a reuşit să câştige cu 6-4.

Setul al doilea s-a derulat aproape sub acelaşi scenariu. Halep a început în forţă, având 3-1, însă Petkovic a întors rezultatul în favoarea ei, scor 4-3. Numărul 6 mondial a egalat la 4-4, menţinând astfel suspansul. Românca a reuşit break-ul şi servea pentru a câştiga partida, dar nemţoaica a făcut rebreak-ul. Mai mult, germanca a dus scorul la 6-5 şi spera să obţină un nou break, dar Halep şi-a făcut serviciul. Setul s-a decis în tiebreak, unde Petkovic a avut nervii mai tari, impunându-se cu 7-5!

Setul decisiv a fost la fel de disputat! Halep s-a aflat în permanenţă la conducere, însă Petkovic nu a renunţat uşor la luptă. Românca putea face 5-2, dar nemţoaica a făcut 4-3. Constănţeanca a avut 5-3 şi servea pentru câştigarea meciului, însă germanca a reuşit break-ul! Halep a obţinut însă rebreak-ul, adjudecându-şi astfel mult aşteptata victorie.

În primul meci, Irina Begu a fost învinsă clar de Angelique Kerber, scor 2-6, 3-6.

16 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca